Col·laboració per a El Pitiús 2018

 

Un any més, tenim el plaer de demanar-vos la vostra col·laboració en la nova edició d’aquest anuari, la de 2018.

Ateses les característiques de la publicació i per raons de calendari, us recordam les recomanacions que hauríeu de tenir en compte per tal d’agilitzar al màxim les tasques de maquetació i edició, alhora que redunden a respectar al màxim la vostra col·laboració.

  • Les col·laboracions han de ser d’una llargada màxima de cinc folis o un màxim de 15.000 caràcters.
  • Si la temàtica del vostre article ho permet, ens seria de gran utilitat que hi adjuntàssiu alguna il·lustració adient (fotografia, gravat…). En el cas que no la pugueu adjuntar, us agrairem que ens envieu la referència o bé el suggeriment de quin tipus d’imatge visual considerau adient per al vostre article. La direcció intentarà en tot moment ajustar-se al màxim al vostre parer i, en cas contrari, prendrà les decisions que consideri oportunes.
  • Us agrairem que presenteu els vostres treballs per correu electrònic (elpitius.iee@gmail.com – info@estudiseivissencs.cat) o en cd, ja que simplifica la nostra feina i assegura una transcripció més d’acord amb la vostra voluntat, així com la forma més adient (telèfon o correu electrònic) per contactar amb vosaltres en cas de dubtes.
  • Com ja sabeu d’altres anys, El Pitiús 2018 s’ha de presentar abans de Nadal, per la qual cosa la data límit per al lliurament de les col·laboracions és el dia 10 de setembre, encara que us agrairem, per anar avançant els treballs, que ens les presenteu quan abans millor. Si arriben més tard de la data esmentada no us en podem garantir la publicació en aquesta edició.
  • Així mateix ens agradaria que si podeu col·laborar en la contractació de publicitat, tal volta vosaltres mateixos o algun conegut, us posàssiu en contacte amb nosaltres.

Us agraïm sincerament la vostra col·laboració en aquest Pitiús que va néixer com a homenatge al nostre folklorista Joan Castelló.

La direcció d’El Pitiús
Eivissa, juliol de 2017

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *