L’Institut d’Estudis Eivissencs posa en marxa una nova edició del seu curs de teatre

L’Institut d’Estudis Eivissencs posa en marxa, per tercer any consecutiu, el seu taller de teatre, orientat a persones que es volen iniciar en l’art de la interpretació teatral. El nivell del curs és adequat per a persones sense experiència teatral, però també per a actors i actrius que volen fer una passa més en la seua formació. Es treballa especialment la precisió del moviment i el gest i la construcció d’un personatge creïble segons siguin les claus de gènere. El taller també permetrà als alumnes assolir una major fluïdesa en l’ús del català així com una major seguretat a l’hora de presentar-se davant d’un públic.

El curs es porta a terme cada dilluns, de 19 a 20’30 h, a l’aula 15 de l’auditori de Cas Serres, i comença el 9 d’octubre. Les inscripcions estan obertes entre el 18 de setembre i el 9 d’octubre i s’han de formalitzar a la seu de l’Institut d’Estudis Eivissencs, a la Via Púnica número 29 de Vila. El curs és totalment gratuït. Per fer-lo s’han de tenir 16 anys o més.

El taller de Teatre de l’Institut d’Estudis Eivissencs està impartit per en Vicent Tur, titulat superior en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona, i coordinat pel professor i escriptor Bernat Joan.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *