Vols participar en el programa de voluntariat lingüístic?

Com a voluntari lingüístic – Ajudaràs l’aprenent a llançar-se a parlar en català i a adquirir més fluïdesa, t’adonaràs que pots parlar en català amb persones que no el parlen habitualment, i no fa falta tenir cap titulació, no són classes de català.

Com a aprenent – Practicaràs català en un ambient distès i relaxat amb una persona que el parla habitualment, i aprendràs vocabulari i expressions quotidianes.

S’hi poden inscriure totes les persones que vulguin practicar el català i en tenguin ja uns coneixements mínims, i tots els catalanoparlants que volem contribuir que els nouvinguts adoptin la nostra llengua i la facin seva.

Les persones interessades hauran d’emplenar un formulari d’inscripció amb les dades personals, la disponibilitat horària, i els interessos, de manera que es puguin ajuntar una persona voluntària amb una d’aprenent en funció de la seua disponibilitat i preferències (per horaris, interessos…).

A partir de la presentació que en faci l’IEE, la parella lingüística decidirà on es troba, i quan. En tot moment es pot contactar amb l’Entitat, encarregada de gestionar el programa de manera contínua.

One comment

  1. Bona tarda,
    Em dic Antonio i sóc un estudiant de català.
    Us escric perquè vull participar en el voluntaritat lingüistic com a aprenent, però no sé si encara el termini es obert. També m’agradaria saber quin horari teniu per passar per allí. Gràcies!

    Cordialment,

    Antonio Méndez

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *