Tercera sortida del Grup de Coneixement del Medi – Xarracó

XarracóAquest dissabte (13 de gener), sortida del Grup de Coneixement del Medi de l’Institut d’Estudis Eivissencs a la punta de Xarracó. Pretenem recórrer un tram de la costa de tramuntana de l’illa d’Eivissa relativament poc conegut.

A la punta de Xarracó hi destaquen els fenomens càrstics, com diverses coves i un paisatge pedregós i salvatge. Ampliarem el recorregut per la zona des Canaret, la punta Blanca i fins al caló de l’Illa.

Un altre dels aspectes interessants serà observar com s’està recuperant aquesta zona dels terribles incendis de l’any 2011.

Com sempre, el punt de trobada és a les 10h a la seu (Via Púnica, 29). El segon punt de trobada serà a cala Xarraca.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *