Nova sortida del Grup del Coneixement del Medi – Sant Agustí des Vedrà

Aquest dissabte, 3 de febrer, nova sortida del Grup del Coneixement del Medi de l’Institut d’Estudis Eivissencs. En aquesta ocasió visitarem el poble de Sant Agustí, i intentarem oferir una mirada diferent sobre els valors patrimonials i paisatgístics d’aquesta localitat.

Des del petit i miraculosament ben conservat centre urbà, amb l’església i altres edificacions molt interessants, passant per diversos elements etnològics com ara pous, alguns dels quals recentment restaurats, fins a observar els camps en aquesta època plens de flors d’ametller o les vistes que obtindrem cap a la costa oest de l’illa des de dalt de les muntanyes centrals del poble.

Com sempre, el punt de trobada a les 10h a la seu de l’Institut. Respecte al segon punt de trobada, serà al pàrquing de darrere l’església del poble, a Sant Agustí des Vedrà.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *