Mencions Sant Jordi 2018

Mencions Sant Jordi 2018Un any més, sou convidats a les Mencions Sant Jordi. L’acte de lliurament de les Mencions d’enguany tendrà lloc dissabte, 21 d’abril, a l’Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres (Eivissa), a les 20.00 h.

La Menció d’Honor Sant Jordi va néixer el gener de 1989, quan l’Assemblea General de socis de l’Institut d’Estudis Eivissencs es proposà instituir unes Mencions Honorífiques que fossin un reconeixement públic de la feina que han realitzat i realitzen persones i entitats a favor de la nostra llengua i cultura. D’acord amb aquesta proposta, la Comissió Executiva de l’IEE creà la Menció d’Honor Sant Jordi.

L’any 2010 la Comissió Executiva de l’IEE hi va afegir dues noves distincions: la Menció Jove Sant Jordi, destinada a una persona o col·lectiu jove que treballi per al jovent, i la Menció Producció Cultural Sant Jordi, com a reconeixement a una producció cultural recent en qualsevol format i que destaqui per promoure la llengua i la cultura de les Pitiüses.

L’acte d’enguany serà presentat per les Pageses Emprenyades, i inclourà un homenatge a Manel Marí i les actuacions de Sr. À i del Duo Bis@Bis.

Els guardonats d’enguany són:

  • Menció Jove Sant Jordi: PROGRAMA EDUCATIU CAN TONI D’EN JAUME NEGRE
  • Menció Producció Cultural Sant Jordi: EDITORIAL CAN SIFRE
  • Menció d’Honor Sant Jordi: FÒRUM PER LA MEMÒRIA D’EIVISSA I FORMENTERA

Com que l’aforament de la sala és limitat, pregam màxima puntualitat.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *