El Pitiús 2019. Lletra de convit.

Una vegada més, la direcció del nostre almanac té el plaer de demanar-vos la vostra col·laboració en la nova edició d’aquest anuari, la de 2019. Com de costum, gosam sol·licitar-vos, per tal d’agilitar al màxim els treballs de revisió de textos i edició, que us ajusteu a les següents condicions:

  • Les col·laboracions han de ser d’una llargada màxima de cinc folis o un màxim de 15.000 caràcters.
  • Si la temàtica del vostre article ho permet, ens seria de gran utilitat que hi adjuntàssiu alguna il·lustració adient (fotografia, gravat…).
  • Us agrairem que presenteu els vostres treballs per correu electrònic (elpitius.iee@gmail.com – info@estudiseivissencs.cat) o en cd, ja que simplifica la nostra feina i assegura una transcripció més d’acord amb la voluntat dels autors dels articles, així com la forma més adient (telèfon o correu electrònic) per contactar amb vosaltres en cas de dubtes.
  • Com ja sabeu d’altres anys, El Pitiús 2019 s’ha de presentar abans de Nadal, per la qual cosa la data límit per al lliurament de les col·laboracions és el dia 12 de setembre, encara que us agrairem, per anar avançant els treballs, que ens les presenteu quan abans millor. Si arriben més tard de la data esmentada no us en podem garantir la publicació en aquesta edició.
  • Així mateix ens agradaria que si podeu col·laborar en la contractació de publicitat, tal volta vosaltres mateixos o algun conegut, us posàssiu en contacte amb nosaltres.

Us agraïm sincerament la vostra col·laboració en aquest Pitiús que va néixer com a homenatge al nostre folklorista Joan Castelló.

La direcció d’El Pitiús
Eivissa, maig de 2018

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *