Taller de Teatre

taller de teatre

El Grup de Teatre de l’Institut d’Estudis Eivissencs organitzarà a partir del mes de novembre un Taller de Teatre per a persones interessades, a partir dels 16 anys d’edat. Realitzarem una introducció al llenguatge teatral i treballarem expressió corporal, amb tota una sèrie d’exercicis per a la formació de persones que participen en representacions teatrals. L’enfocament serà eminentment lúdic, amb la pretensió de desinhibir, ajudar a la pròpia expressió davant un públic, i potenciant la creativitat i l’expressivitat dels participants.

L’objectiu és posar en escena una peça de teatre al final del curs i oferir-la als centres d’ensenyament de l’illa d’Eivissa, per a que els alumnes puguin assistir-hi, com també al públic en general.

El Taller de Teatre serà impartit per Vicent Tur, amb una llarga experiència tant com a actor com en qualitat de director i com a autor teatral, i coordinat per Bernat Joan.

DATES: tots els dilluns, a partir del dia 8 d’octubre, fins a finals de maig.
HORARI: de 19 h a 21 h
LLOC: Auditori Cas Serres.

INSCRIPCIONS: fins el 8 d’octubre, a la seu de l’IEE, o enviant un correu electrònic a info@estudiseivissencs.cat. amb el nom complet, correu electrònic i número de telèfon.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *