Cursos de Català per a Joves Nouvinguts 2018-19

L’institut d’Estudis Eivissencs, juntament amb l’Obra Social “La Caixa”, organitza novament els Cursos de Català per a Joves Nouvinguts, adreçats a joves d’entre 12 i 17 anys, amb els quals es vol reforçar l’aprenentatge del català, principalment a nivell oral.

Seria bo garantir no només una bona acollida a l’alumnat nouvingut sinó també una adequada postacollida, facilitar-los la integració a un centre i a la societat en general. S’ha d’intentar establir una interacció entre l’alumnat nouvingut, l’entorn i la llengua d’aprenentatge.

Aquests joves, ara nouvinguts, seran d’aquí uns anys part activa de la ciutadania de les nostres illes, hauran de compartir drets i deures que difícilment podran exercir sense una bona educació lingüística. En aquest sentit, aquests joves, representen un repte però també aporten un enriquiment social i cultural indubtable a la resta de la societat. L’arribada d’alumnat de diferents procedències i cultures brinda l’ocasió de fomentar el coneixement i el respecte envers la diversitat lingüística i la formació d’aquests ciutadans i ciutadanes ens ofereix l’oportunitat de consolidar la nostra llengua com a eina de cohesió social.

No la podem desaprofitar, tots hi sortirem guanyant.

[Places limitades]

DURADA DEL CURS: del dia 13 de novembre al dia 1 de febrer (40h)
HORARI: de 17.00-19.00h, els dimarts i divendres.
LLOC: seu de l’Institut d’Estudis Eivissencs (Via Púnica, 29)

Full d’inscripció
Autorització drets d’imatge
Autorització per a les sortides del curs

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *