Socis

Fes qualsevol consulta

info@estudiseivissencs.cat

VINE AMB NOSALTRES

Fes-te'n soci

Adventages:

  • 25% de descompte en llibres publicats o a la venda a l’IEE.
  • Revista Eivissa i almanac El Pitiús gratuïts.
  • Dret a participar en les activitats de l’IEE.
  • Dret a formar part dels grups de treball.

Quota:

Quota ordinària: 60 euros anuals.
Joves fins a 25 anys: 30 euros anuals.
La quota es fracciona en dos terminis, un abans de mitjan any i un abans d’acabar-lo.

A més de satisfer les quotes, i independentment de ser soci o no, es poden fer donatius per tal d’ajudar a finançar les activitats de l’Institut. Hi ha dues fórmules:
• Donatiu puntual, només cal fer un ingrés al compte de l’IEE (IBAN: ES03 2100 0056 1102 0035 1072) identificant-se amb nom i DNI o CIF.
• Quota de soci augmentada. Es pot sol·licitar (i revocar quan es vulgui) que, juntament amb la quota de soci ordinària, cada any s’apliqui una quota per import superior.

Informa't de les Deduccions Fiscals

Cargando

Cargando

Com més serem, tindrem

Fomentem la llengua, la cultura i el patrimoni

Icono Ventajas

Oferim avantatges
culturals

Icono Trabajo

Treballem en benefici de ciutadans, grups, institucions o empreses

Per què fer-se soci de l'Institut Estudis Eivissencs?

Amb la teua col·laboració serem més i serem més forts en la defensa de la nostra identitat i cultura, del nostre estimat territori i de la llengua catalana, la llengua de casa nostra. Forma part de la comunitat de l’IEE i viu l’experiència de convertir Eivissa i Formentera en un indret millor per a les generacions futures.

l’Institut d’Estudis Eivissencs és una entitat és una entitat sense ànim de lucre. Des de fa més de 70 anys, treballa amb la finalitat de protegir el patrimoni natural i cultural de les Illes Pitiüses, la llengua catalana,l’educació i la cultura i té com a objectiu construir, a través d’aquests valors, una societat activa, crítica, integradora i cívica.

La importància de la tasca l’Institut d’Estudis Eivissencs radica en la seva trajectòria i la seva coherència. Impulsem campanyes de denúncia i sensibilització, esdeveniments i projectes culturals, de cohesió social i d’educació.

Els més de 600 socis no atorguen a l’Institut d’Estudis Eivissencs independència financera i, per això, si encara no n’ets, et necessitem. Només si som molts Podem continuar aquesta tasca cultural i patrimonial de les Pitiüses. Ajuda’ns fent-te soci l’Institut d’Estudis Eivissencs!

Abona't
junts sumem més

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ir arriba