Llibres – Revistes – Àudios – Col·leccions – Premis – Novetats – Temes Diversos
-
Temes diversos20 Productes
-
Revistes12 Productes
-
Revista Eivissa6 Productes
-
Premi Baladre13 Productes
-
Poesia11 Productes
-
Novetats9 Productes
-
Narrativa13 Productes
-
Marià Villangómez8 Productes
-
Llibres77 Productes
-
Joan Castelló5 Productes
-
Illes Pitiüses8 Productes
-
El Pitiús6 Productes
-
Col·lecció Nit de Sant Joan22 Productes
-
Àudios3 Productes
Bon Profit! El llibre de la cuina d’Eivissa
La mel d’Eivissa. Introducció a l’apicultura de les
Salinas de las Islas de Yviza i Formentera
Bon Profit! El llibre de la cuina d’Eivissa
Aquest recull de quasi tres-centes receptes és el primer llibre de cuina de les nostres illes que es va editar. Es deu a la ploma de l’escriptor i folklorista Joan Castelló Guasch
La mel d’Eivissa. Introducció a l’apicultura de les
L’apicultura tradicional de les Pitiüses és tot un món per descobrir. I cregueu que paga la pena fer-ho. Les antigues caseres són autèntics palaus per a les abelles.
Salinas de las Islas de Yviza i Formentera
EDICIÓ DEL MANUSCRIT Els textos que presentam en la present edició –una descoberta excepcional feta per Miquel Frontera a l’Arxiu del Museu Naval de Madrid– representen un testimoni singular de l’estat i evolució de les salines pitiüses al llarg dels segles XVIII i XIX sota l’administració borbònica.
150 milles al sud des Cap
CONTES DEL MARROC “La cerca d’un altre paradís m’havia portat a terres llunyanes, si no pel que fa a la distància i a l’ortografia, sí quant a la cultura. I també d’aquelles en vaig gaudir intensament durant una llarga temporada.