Beques d'Investigació

L’Institut d’Estudis Eivissencs convoca, des de 2020, les Beques d’Investigació amb l’objectiu de continuar impulsant la investigació científica a les Pitiüses en tots els àmbits i de contribuir al finançament de projectes d’investigació relacionats amb les illes d’Eivissa i Formentera.

Beques d'Investigació 2021

 • Línies d’investigació: Toponímia de la costa dels municipis de Sant Josep de sa Talaia i Santa Eulària des Riu (Director: Enric Ribes i Marí)
 • Concessió de les beques:
  L’Institut d’Estudis Eivissencs concedeix les Beques d’Investigació, convocades per primera vegada en febrer de 2020, als projectes de les filòlogues Irene Tetteh Morcilo i Neus Marí Planells, orientats a l’estudi de la toponímia i microtoponímia de la costa del municipi de Santa Eulària des Riu i de les parròquies de Sant Josep de sa Talaia i Sant Agustí des Vedrà, respectivament.

Entrega de premis de les beques 2021

Beques d'Investigació 2020

 • Línies d’investigació: 
  APROFITAMENT DELS CURSOS D’AIGUA DE L’ILLA D’EIVISSA (Director: Jordi Serra Cardona)
  RELACIONS LABORALS ASSOCIADES A L’EXPLOTACIÓ RURAL TRADICIONAL DE LES PITIÜSES (Director: Miquel Mayordomo Riera)
 • Concessió de les beques:
  L’Institut d’Estudis Eivissencs ha concedit les Beques d’Investigació, convocades per segon any consecutiu en març de 2021. Una per l’estudi de la hidrologia i els aprofitaments associats, a la geòloga Inés Roig, pel seu projecte sobre les construccions associades a l’aprofitament de l’aigua al torrent del port de Sant Miquel. L’altra beca té com a objectiu l’estudi de les relacions laborals al camp de les Pitiüses i ha estat concedida al sociòleg i politòleg Víctor Torres, per la proposta de recuperar la memòria sobre les relacions laborals vinculades a les explotacions rurals.
La teva cistella
Desplaça cap amunt