Preguntes freqüents

Escriu un correu electrònic

Preguntes freqüents

  • 25% de descompte en llibres publicats o a la venda a la seu de l’IEE.
  • Exemplars gratuïts de la Revista Eivissa i El Pitiús .
  • Preu especial en les activitats organitzades per l’IEE (viatges, excursions, visites a museus, etc.).
  • Dret a formar part dels grups de treball de l’IEE.
  • Col·laboració i participació en les decisions i activitats de l’IEE: Nit de Sant Joan,Mencions Sant Jordi, Curs Eivissenc de Cultura, Grup de Coneixement del Medi, etc

No cal que t’inscriguis. Les activitats del Grup de Coneixement del Medi estan obertes a tothom que estigui interessat a participar-hi.
En aquesta pàgina disposes del Calendari d’activitats per a aquesta temporada.

L’IEE organitza diferents cursos de català per a joves nouvinguts, tallers de conversa per a adults, el Curs Eivissenc de Cultura, conferències, concerts, i altres.
Envia’ns un correu electrònic des de la pàgina de Contacte i et mantendrem informat de tots els cursos que realitzem.

Només has d’accedir a la nostra botiga en línia i fer la compra de les publicacions que desitgis.
És un procés de compra segur, amb sistema SSL, i un cop l’hagis realitzat, rebràs en uns dies els teus exemplars per correu.
Si hi ha alguna publicació que estigui a la llista, però no aparegui a la botiga, llavors envia’ns un correu electrònic amb la teua sol·licitud i et respondrem el més aviat possible.

Per descomptat que sí.

Si només vols fer un donatiu sense inscriure’t com a soci, ho pots fer des de la pàgina Donatiu. Escull el formulari “Donatiu” i segueix-ne les instruccions. Es tracta d’un procés molt senzill i podràs triar una de les quantitats predeterminades, o bé seleccionar la quantitat que vulguis aportar com a donatiu.

Agrairem molt sincerament la teua aportació.

És molt fàcil, només has de fer-te Soci  de l’IEE i ja podràs gaudir de la biblioteca sempre que ho necessitis i de tots els serveis i avantatges de ser soci.

La defensa de la identitat pitiüsa i
la protecció del patrimoni natural i cultural

Són els principals motius que es marcà l’Institut. I aquesta defensa no es podia fer més que vindicant en primer lloc la nostra llengua, la llengua catalana d’Eivissa.

0
La teva cistella
Desplaça cap amunt