Voluntariat lingüístic

Campanya Voluntariat Lingüístic

Com funciona?

El voluntariat lingüístic no és un curs de català. És una manera divertida de conèixer gent nova, aparellant persones que saben parlar l’idioma i persones que el volen aprendre, sigui quin sigui el seu nivell.

A Eivissa, l’lnstitut d’Estudis Eivissencs coordina i ajuda a crear aquestes parelles des de fa anys. Amb aquesta iniciativa, afavorim la convivència a la nostra illa i fomentam l’ús social de la llengua.

¿Cómo funciona?

El voluntariado lingüístico no es un curso de catalán. Es una manera divertida de conocer gente nueva, emparejando personas que saben hablar el idioma y personas que quieren aprenderlo, sea cual sea su nivel.

En Eivissa, el Institut d’Estudis Eivissencs coordina y ayuda a crear estas parejas desde hace años. Con esta iniciativa, favorecemos la convivencia en nuestra isla y fomentamos el uso social de la Iengua.

¿Cómo funciona?

El voluntariado lingüístico no es un curso de catalán. Es una manera divertida de conocer gente nueva, emparejando personas que saben hablar el idioma y personas que quieren aprenderlo, sea cual sea su nivel.

En Eivissa, el Institut d’Estudis Eivissencs coordina y ayuda a crear estas parejas desde hace años. Con esta iniciativa, favorecemos la convivencia en nuestra isla y fomentamos el use social de la Iengua.

Us animam a participar activament en el Voluntariat Lingüístic. Per portar endavant la iniciativa, necessitam la vostra col·laboració. Si teniu interès a participar-hi, ompliu aquest formulari

Apuntau-vos-hi!

Loading

El voluntariat lingüístic és un recurs per a persones interessades a parlar la llengua catalana de manera fluïda i segura.

Objectius:

  • Facilitar un marc on els no catalanoparlants puguin practicar la llengua, i adquirir així seguretat i millorar l’expressió oral.
  • Afavorir que els catalanoparlants s’avesin a parlar en català als nouvinguts.
  • Fomentar la convivència i l’intercanvi entre diferents cultures.
  • No és un curs de català , ja que no hi ha voluntat acadèmica. És un recurs més per aprendre a expressar-se i mantenir una conversa en català amb naturalitat.

Dirigit a:

Totes  les  persones que vulguin practicar el català i en tenguin ja uns coneixements mínims, i totes les persones catalanoparlants que vulguin contribuir a facilitar el coneixement i l’ús de la llengua catalana.
Les persones interessades han d’emplenar el formulari d’inscripció amb les dades personals, la disponibilitat horària i els interessos, de manera que es pugui ajuntar una persona voluntària amb una d’aprenent en funció de la seua disponibilitat i preferències (per horaris, interessos…).  L’IEE és qui tutela i fa el seguiment de la parella lingüística i aquesta, a partir de la presentació, decideix el lloc de trobada i horaris que més els convengui. 

És una manera divertida de conèixer gent nova, aparellant persones que saben parlar I'idioma i persones que el volen aprendre, sigui quin sigui el seu nivell.

Amb aquesta iniciativa, afavorim la convivència a la nostra illa i fomentem l'ús social de la llengua.

Envia'ns un whatsapp

Apuntau-vos-hi!
Prem el botó

Altres vídeos de la nostra campanya

Practica el català

Una mostra dels participants que han assistit a les trobades del programa de Voluntaritat Lingüístic

0
La teva cistella
Desplaça cap amunt