Socis

Fes qualsevol consulta a

info@estudiseivissencs.cat

VINE AMB NOSALTRES

Fes-te soci de l'Institut

Avantatges:

  • 25% de descompte en llibres publicats o a la venda a la botiga de l’IEE.
  • Revista Eivissa i almanac El Pitiús gratuïts.
  • Dret a participar en les activitats de l’IEE.
  • Dret a formar part dels grups de treball.

Quota:

Quota ordinària: 60 euros anuals.
Quota jove fins a 25 anys: 30 euros anuals.
La quota es fracciona en dos terminis, un al maig i un a l’octubre.

A més de satisfer les quotes, i independentment que es sigui soci o no, es poden fer donatius per ajudar a finançar les activitats de l’Institut. Hi ha dues fórmules:
• Donatiu puntual. Només cal fer un ingrés al compte de l’IEE (IBAN: ES03 2100 0056 1102 0035 1072) identificant-se amb nom i DNI o CIF.
• Quota de soci augmentada. Es pot sol·licitar (i revocar quan es vulgui) que, juntament amb la quota de soci ordinària, cada any s’apliqui una quota per import superior.

Informa't sobre les deduccions fiscals

Loading

Loading

Com més serem, més força tendrem

Fomentam la llengua, la cultura
i el patrimoni

Icono Ventajas

Oferim avantatges
culturals

Icono Trabajo

Treballam en benefici de ciutadans, grups, institucions i empreses

Per què fer-se soci de l'Institut Estudis Eivissencs?

Amb la teua col·laboració serem més i serem més forts en la defensa de la nostra identitat i cultura, del nostre estimat territori i de la llengua catalana, la llengua de casa nostra. Forma part de la comunitat de l’IEE i viu l’experiència de convertir Eivissa i Formentera en un indret millor per a les generacions futures.

L’Institut d’Estudis Eivissencs és una entitat sense ànim de lucre. Des de fa més de 70 anys, treballa amb la finalitat de protegir el patrimoni natural i cultural de les Illes Pitiüses, la llengua catalana, l’educació i la cultura i té com a objectiu construir, a través d’aquests valors, una societat activa, crítica, integradora i cívica.

La importància de la tasca de l’Institut d’Estudis Eivissencs radica en la seua trajectòria i la seua coherència. Impulsam campanyes de denúncia i sensibilització, esdeveniments i projectes culturals, de cohesió social i d’educació.

Els més de 600 socis no atorguen a l’Institut d’Estudis Eivissencs independència financera i, per això, si encara no n’ets, et necessitam. Només si som molts podrem continuar aquesta tasca cultural i patrimonial de les Pitiüses. Ajuda’ns fent-te soci de l’Institut d’Estudis Eivissencs!

Uneix-te, junts sumam més

0
La teva cistella
Scroll to Top