Iniciar sessió

Termes i condicions de compra a la botiga en línia

Per tramitar una comanda a la botiga en línia de l’Institut d’Estudis Eivissencs serà imprescindible l’acceptació dels següents termes i condicions de venda en línia així com de la resta de Condicions del lloc web que podeu veure en els respectius enllaços.

Avís Legal
Directrius sobre privacitat i sobre ús de dades
Directrius sobre galetes
Condicions generals sobre contractació

IDENTIFICACIÓ

Les condicions generals de contractació i venda recollides en el present document són d’aplicació a totes les transaccions comercials que es realitzen a través de la pàgina web https://estudiseivissencs.cat, el titular de la qual és l’Institut d’Estudis Eivissencs, amb CIF: G07081615 i amb domicili a la Via Púnica 29, 07800 Eivissa, Illes Balears.

A efectes d’aquest document l’adreça electrònica de contacte és info@estudiseivissencs.cat. També us podeu adreçar a la nostra oficina situada a la Via Púnica 29, 07800 Eivissa, Illes Balears.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets relatius a la propietat industrial i intel·lectual (a títol enunciatiu i no limitatiu: marques, logotips, textos, fotografies, icones, imatges, així com el disseny gràfic, codi font i altres elements de software continguts en la pàgina web https://estudiseivissencs.cat són propietat de l’Institut d’Estudis Eivissencs o de les empreses representants i fabricants dels productes oferts. Per tant estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial protegits per la legislació espanyola i internacional.

Sense la prèvia autorització escrita de forma fefaent de l’Institut d’Estudis Eivissencs o, si s’escau, del representant o del fabricant del producte titular dels drets, no està permès utilitzar, reproduir, transmetre, manipular, així com qualsevol ús que excedeixi d’una utilització normal i necessària per a la visita de la pàgina i l’ús dels serveis oferts.

L’accés als productes subministrats no suposa per part de l’Institut d’Estudis Eivissencs renúncia, transmissió ni cessió total o parcial dels drets derivats de la propietat intel·lectual i industrial, ni atribueix drets d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquests continguts sense la prèvia i expressa autorització per escrit dels respectius titulars d’aquests drets, sense perjudici del dret de visualització i obtenció de còpia privada de seguretat de tals continguts, sempre que aquest dret s’exerciti segons els principis de bona fe i sempre que es mantengui inalterada la propietat intel·lectual i industrial del titular d’aquests drets, s’utilitzi sense fins comercials i exclusivament per a informació personal de l’usuari.

La responsabilitat derivada de l’ús de materials protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial continguts en aquesta pàgina correspondrà exclusivament a l’usuari.

OBJECTE I ACTIVITAT

L’Institut d’Estudis Eivissencs mitjançant el seu lloc web https://estudiseivissencs.cat/botiga ofereix la venda i distribució de llibres, quaderns, revistes, publicacions, àudios i altres en els formats de paper i electrònics.

ACTUALITZACIÓ DEL LLOC WEB REFERIDA A CONTRACTACIÓ

L’Institut d’Estudis Eivissencs es reserva el dret a realitzar modificacions i actualitzacions sobre els productes, preus, promocions i altres condicions contingudes al web https://estudiseivissencs.cat/botiga.

L’Institut d’Estudis Eivissencs, al seu abast, procura que la informació oferta en el lloc web sigui veraç i aparegui sense errors tipogràfics. En cas que es produeixi algun error de tipografia, aliè a la voluntat de l’Institut d’Estudis Eivissencs, es procedirà a la seva immediata correcció. Si succeís que algun client decidís fer alguna compra basant-se en un error d’aquest tipus, l’Institut d’Estudis Eivissencs l’informarà de forma immediata d’aquest error, i les dues parts rescindiran la compra sense cap cost sempre que es justifiqui l’existència d’aquest error.

LLENGUA I DURADA DE CONTRACTE. EDAT MÍNIMA DE CONTRACTACIÓ

Amb independència de les traduccions possibles de l’apartat de les presents condicions generals de venda, la llengua oficial del contracte serà sempre la versió en català.

Com a durada de contracte entenem totes les fases entre la sol·licitud de la comanda inicial fins al lliurament efectiu dels diferents productes sol·licitats per part de l’Institut d’Estudis Eivissencs i l’abonament total de preu acordat per part del client.

Segons l’art. 1263 del Codi Civil, els menors d’edat no emancipats i els incapacitats no poden formalitzar contractes de compravenda a distància sense el consentiment exprés dels seus pares o tutors.

Mitjançant l’acceptació de les presents condicions generals de venda l’usuari / client manifesta ser major d’edat (almenys 18 anys) i tenir la capacitat legal per adquirir els serveis i/o productes oferts a través d’https://estudiseivissencs.cat/botiga, i que comprèn, i entén les condicions generals totalment.

GARANTIA LEGAL I SERVEI POST VENDA

En la seva qualitat de consumidor, l’usuari / client de la nostra Botiga en línia, a banda dels drets aquí descrits, disposa de tots els drets legals en virtut de la legislació espanyola i europea referent a la venda de béns i serveis de consum. L’informam que aquests drets legals no es poden veure mai afectats per les presents ‘Condicions generals de venda’.

PRECISIÓ DE DESCRIPCIÓ DELS PRODUCTES

Encara que és el nostre compromís optimitzar la precisió de qualsevol informació respecte a les característiques, qualitats, imatges, executables, etc. dels nostres articles publicats en aquesta botiga en línia, l’Institut d’Estudis Eivissencs no garanteix expressament la total precisió, fiabilitat o exhaustivitat de la informació que algunes vegades es podria veure alterada per diferències en les configuracions dels diferents tipus de navegadors web utilitzats per accedir a la nostra botiga en línia.

En qualsevol cas que el client consideri que el producte comprat no correspon exactament a l’article demostrat en el catàleg de la nostra botiga en línia podrà tornar segons terminis i forma aquí descrits (veure apartat ‘devolucions i cancel·lacions’) sense que pugui reclamar qualsevol altra cosa en concepte de danys o perjudicis.

Preu i aplicació de promocions:

Els preus presentats en els productes estan formats per dos tipus d’usuaris / visitants de la nostra botiga en línia, i que són els següents:

  1. Socis: són tots aquells usuaris / clients que prèviament al procés de compra, ja estan registrats a l’Institut d’Estudis Eivissencs amb anterioritat, en qualitat de Socis i que disposen d’una sèrie d’avantatges, entre elles un preu més econòmic en l’adquisició de tots els productes oferts a la botiga en línia.

Aquests preus s’acompanyen de l’etiqueta “PREU SOCI

  1. Visitants o convidats: coneguts en termes d’ecommerce com “Customer” o “Guest”. Són tots aquells usuaris / clients que no disposen de la condició de Soci i que els preus són els establerts a la web per a ells, en el moment en què efectuen la compra.

Aquests preus s’acompanyen de l’etiqueta “PREU

Cada un d’ells comprarà els productes dins del format estipulat en el procés de compra per a cada tipus d’usuari / client, utilitzant el sistema d'”Accés per Entrada d’usuari i contrasenya”, si estan prèviament registrats per als Socis i així podran accedir a la finalització del procés de compra amb el preu establert per a ells.

El preu de cada producte serà l’indicat en la data de realització de la compra, i ja hi estarà inclòs l’IVA corresponent i estipulat en aquest moment. Les despeses d’enviament seran afegides durant el procés de compra en funció de la població o codi postal que indiqui el comprador en el formulari de la comanda. Els preus dels enviaments també porten el corresponent IVA inclòs, estipulat en aquest moment.

Els preus i promocions que s’indiquen en aquesta botiga en línia són vàlids únicament per a comandes realitzades a través d’aquesta, podent diferir en ocasions amb els preus i promocions aplicables en altres establiments aliens a l’Institut d’Estudis Eivissencs.

L’Institut d’Estudis Eivissencs podrà realitzar, en qualsevol moment i sense previ avís, les modificacions oportunes en els preus, promocions i altres condicions comercials. En tot cas, sempre regirà per l’usuari / client, el preu i condicions que vinguin determinades en el moment de realitzar la seva compra, a més de l’IVA corresponent.

Condicions de descàrrega de publicacions en format electrònic

Per poder realitzar la descàrrega de publicacions en format electrònic és imprescindible haver llegit i acceptat aquestes condicions generals de venda, a les quals es podrà accedir des del formulari de compra.

Així mateix, quan realitzi una compra a través d’aquesta botiga en línia, l’usuari / client accepta haver llegit i entès els requisits tècnics per a la descàrrega i ús de publicacions en format electrònic descrites en el corresponent apartat.

COM COMPRAR

A través de la consulta de la nostra pàgina web el client pot informar-se dels nostres productes accedint a la nostra botiga en línia mitjançant el menú inicial de les diferents categories de llibres, revistes, àudios i altres publicacions que es troba a la portada del nostre lloc web https://estudiseivissencs.cat/botiga. Així mateix, pot seleccionar directament un producte accedint a la seua fitxa a la portada principal del lloc.

Un cop dins de la fitxa de cada producte pot informar-se del seu preu, les qualitats i característiques (autor, editorial, any edició, enquadernació, etc.), valoració dels lectors i clients, si n’hi hagués, i la seva disponibilitat com també podrà trobar una petita ressenya sobre el seu contingut.

Per seleccionar el producte desitjat ha d’escollir l’opció ‘Afegir a la cistella’. A continuació pot seguir comprant més productes o dirigir-se a la cistella per tramitar la comanda.

Un cop finalitzada la selecció, en el pas següent de “LA MEVA COMPRA“, pot revisar l’estat de la seua cistella (producte seleccionat, unitats desitjades, preu unitari impostos inclosos, subtotal i total de compres). A continuació pot aplicar un codi promocional en cas que en disposi.

A la fi d’aquesta fase, el client trobarà el subtotal de la comanda, les despeses d’enviament i el total, impostos inclosos.

Quan consideri finalitzat el procés de selecció, continuarà al següent pas: “COMPRAR“, completant els camps obligatoris marcats. També disposa d’un lloc per afegir una nota o comentari a tenir en compte, referent a la seua comanda.

En cas que ja tengui compte de Client o Soci registrat al nostre portal pot accedir a la fase final de la seua petició de compra mitjançant l’ús de les seues claus d’adreça electrònica o usuari i contrasenya. En aquest cas la nostra aplicació recuperarà automàticament totes les dades prèviament registrades i necessàries per a processar la comanda. Els clients no registrats han de seleccionar l’opció de ‘Crea un compte nou’ i emplenar totes les dades necessàries perquè es pugui processar la seua comanda. En aquesta mateixa fase l’usuari pot omplir una adreça de correu electrònic d’usuari i una contrasenya per utilitzar-los en compres futures com a client registrat. En el cas dels Socis registrats, no caldrà que omplin aquestes dades, ja que ja són disponibles a la base de dades.

En l’última fase del procés de compra, el client pot revisar totes les seues dades identificatives i d’enviament, l’adreça de facturació, la forma d’enviament i el mètode de pagament com també el detall de la seua compra. Per a un procediment apropiat de compra ha de validar que coneix i accepta les ‘condicions generals de venda’ i a continuació seleccionar l’opció de ‘CONFIRMAR COMANDA‘ i el ‘PROCÉS DE PAGAMENT’ dels productes seleccionats.

Se li remetrà avís de confirmació de la comanda i se li enviarà un correu electrònic amb el resum de la seua compra.

FORMES DE PAGAMENT

S’admeten pagaments mitjançant els sistemes següents:

  • Transferència bancària.
  • Targeta de crèdit o dèbit.
  • Altres sistemes futurs, que es puguin implementar.

Transferència bancària

En el procés final de la compra, si el client selecciona aquesta opció de pagament, se li presenta en pantalla un comprovant de compra, on se li mostra el número de la seua comanda, que haurà d’incloure com a “Referència” en el procés de transferència bancària, per tal de poder fer un seguiment de la comanda. A la part superior dreta de la pantalla disposa de la icona d’impressió, per si vol imprimir el document, igualment rebrà un correu electrònic amb les dades. Un cop rebuda la transferència bancària, si tot és correcte,  es procedeix immediatament a l’enviament dels productes.

Targeta de crèdit o dèbit

En el procés final de la compra, si selecciona aquesta opció de pagament serà redirigit a una pantalla de “pagament segur” de l’entitat bancària, on podrà seleccionar el pagament amb targeta, dins de les admeses per les entitats bancàries. L’Institut d’Estudis Eivissencs, no guarda cap de les dades de la seua targeta bancària.

SEGURETAT DE LES TRANSACCIONS

La pàgina de l’Institut d’Estudis Eivissencs, https: /estudiseivissencs.cat, utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptades en la indústria, com ara tallafocs, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l’objecte d’evitar l’accés no autoritzat de dades. Per aconseguir aquests fins, l’usuari / client accepta que el prestador obtengui dades per efecte de la corresponent autenticació dels controls d’accés.

Totes les transmissions de dades a través de la xarxa es realitzen amb el sistema d’encriptació SSL amb certificat. Les seues dades personals i de pagament es xifren abans de la transmissió i no poden llegir-se mentre viatgen per la xarxa, de manera que gaudeixen de total seguretat, confidencialitat i protecció.

ENVIAMENT I LLIURAMENT

L’Institut d’Estudis Eivissencs s’obliga a lliurar els béns comprats per l’usuari / client, a l’adreça assenyalada per l’usuari / client, a aquest efecte en el formulari de comanda. En cas d’omissió o error en l’emplenament d’aquestes dades, l’Institut d’Estudis Eivissencs no es fa responsable dels inconvenients causats, i les despeses de reexpedició derivades correran per compte de l’usuari / client. En cap cas es realitzaran enviaments a apartats postals no oficials i locutoris.

Els enviaments es realitzaran a qualsevol destinació nacional o internacional a través del Servei Nacional de Correus. L’Institut d’Estudis Eivissencs es reserva el dret de variar el tipus d’enviament i la companyia per la qual s’efectua aquest, independentment del que s’ha exposat en aquestes pàgines i sempre que no suposi un perjudici manifest per a l’usuari / client.

Enviaments a Espanya (península):

Enviament a domicili: termini de lliurament 24/96 hores laborables, sempre depenent del servei de Correus i s’aplicarà la tarifa presentada per l’enviament en el procés de compra.

Enviaments gratuïts: sempre que estigui disponible en la comanda, i es realitzarà pel sistema d’enviament determinat per l’Institut d’Estudis Eivissencs.

Enviaments a les Illes Balears:

Enviament a domicili: termini de lliurament 24/96 hores laborables, sempre depenent del servei de Correus i s’aplicarà la tarifa presentada per enviament, en el procés de compra.

Enviaments gratuïts: sempre que estigui disponible en la comanda, i es realitzarà pel sistema d’enviament determinat per l’Institut d’Estudis Eivissencs.

Enviaments a Canàries:

Enviament a domicili: termini de lliurament 24/96 hores laborables, sempre depenent de el servei de Correus i s’aplicarà la tarifa presentada per enviament en el procés de compra.

Enviaments gratuïts: sempre que estigui disponible en la comanda, i es realitzarà pel sistema d’enviament determinat per l’Institut d’Estudis Eivissencs.

Ceuta, Melilla i enviaments internacionals:

Podem enviar els vostres productes a gairebé tots els països del món. Enviau la vostra sol·licitud i en el termini 48 hores laborables us enviarem un pressupost amb les diferents formes d’enviament per a la seua destinació.

Nota: Els lliuraments en dies festius estan supeditats a l’oficina de Correus de la seua població.

La responsabilitat sobre els articles és nostra fins al lliurament del producte a l’oficina de Correus de la població de l’Institut d’Estudis Eivissencs, llevat del cas que el client triï expressament una forma d’enviament diferent de la proposada per l’Institut d’Estudis Eivissencs. En aquest cas la nostra responsabilitat acabaria en el moment de la recollida de l’enviament en el nostre magatzem o oficines. En el cas que el client esculli una forma d’enviament diferent, serà la seua responsabilitat gestionar tot el procés un cop finalitzada la compra dels productes.

En el cas que motius de força major no permetessin el lliurament de la comanda dins del termini establert, l’Institut d’Estudis Eivissencs es compromet a informar l’usuari / client a la major brevetat de la nova data prevista de lliurament, quedant l’Institut d’Estudis Eivissencs, en aquest cas, alliberat del compromís indicat en l’apartat anterior.

Si l’empresa de Servei de Correus no pogués realitzar el lliurament per no trobar la persona que recepcioni l’enviament en la destinació indicada, la mateixa empresa de Correus proporcionarà instruccions a l’usuari / client per acordar una nova data de lliurament o la recollida a l’oficina postal més propera al seu domicili.

En el moment de la recepció, l’usuari / client haurà de comprovar que la comanda coincideix en quantitat i tipologia de producte amb el sol·licitat. Si hi ha alguna discrepància, l’usuari haurà de seguir les indicacions de l’apartat 12 de les presents Condicions.

Els productes oferts i venuts a la nostra botiga en línia porten unes despeses d’enviaments que s’afegiran sempre sobre el preu final de la compra. No obstant això, a l’usuari / client se li informarà sempre abans de confirmar la comanda de les despeses d’enviament associades. L’acceptació de les ‘Condicions generals de venda’ per part del client suposarà sempre l’acceptació de les despeses d’enviament per part d’aquest.

DEVOLUCIONS I CANCEL·LACIONS

Dret de Desistiment

Si per algun motiu no queda satisfet amb la seua comanda, el client té un termini de 15 dies naturals, a comptar des de la data de lliurament del producte, per tornar-lo. (Segons art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener d’Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002, de 19 de desembre.). Perquè pugui exercir el seu dret de desistiment de la compra, tots els  productes retornats han d’estar en perfectes condicions i amb el seu embalatge inicial, no haver estat utilitzats, manipulats, copiats o reproduïts de manera total o parcial.

L’informem que queden estrictament exclosos del dret de desistiment de compra per part de client tots els articles personalitzats. Així mateix l’informem que en les compres de llibres electrònics, i epubs, o eBooks no existeixen devolucions un cop activada la baixada. No obstant, en el cas que hi hagi un error tècnic en l’enllaç lliurat, li tornarem a lliurar l’enllaç de l’arxiu en qüestió, explicant aquests lliuraments com una única compra.

Per exercir el seu dret de desistiment, el client pot dirigir-se a nosaltres utilitzant el correu electrònic info@estudiseivissencs.cat indicant les seues dades completes, producte objecte de dissentiment i termini de devolució.

L’informem que en el cas que exerceixi el seu dret de desistiment, les despeses d’enviament de devolució aniran a càrrec seu. L’usuari / client pot triar lliurement la forma d’enviament de la seva devolució.

També es pot efectuar la devolució o canvi de les compres realitzades en el termini de 15 dies a les oficines de l’Institut d’Estudis Eivissencs dins l’horari establert, adjuntant les dades de compra. En aquest cas no hi haurà despeses de devolució. Pot sol·licitar informació addicional adreçant-se a l’Institut d’Estudis Eivissencs a través el correu electrònic info@estudiseivissencs.cat. En aquest supòsit el reemborsament de la quantitat pagada pel/s producte/s, es realitzarà de la mateixa manera que es va procedir al pagament en el procés de compra.

Reemborsament o Val de bescanvi

Per compres a distància el termini de reemborsament és de 14 dies naturals a partir de la comunicació de desistiment, encara que aquest no s’efectua sinó un cop rebuts els articles i comprovat que l’usuari / client no ha realitzat una manipulació diferent de la necessària per a establir la naturalesa, característiques i funcionament dels articles.

Si es va efectuar el pagament mitjançant transferència bancària, el reemborsament en el compte de client es realitzarà en el menor temps possible a partir de la recepció i aprovació de la sol·licitud de desistiment per part de l’Institut d’Estudis Eivissencs. Si es va efectuar el pagament a través de targeta bancària, el reemborsament es realitzarà a la mateixa targeta amb la qual es va efectuar la compra.

Per compres directes a les oficines de l’Institut d’Estudis Eivissencs s’accepten devolucions de qualsevol tipus d’article amb un termini màxim de 15 dies des de la data de compra, excepte en els casos en què el llibre sigui defectuós, en aquest cas no hi ha termini màxim de devolució.

Cancel·lació de Compres

L’usuari pot cancel·lar el procés de compra sempre que aquest no hagi estat processat en la seva totalitat. Per tal d’assegurar per part del client aquesta cancel·lació, és aconsellable posar-se immediatament en contacte amb l’Institut d’Estudis Eivissencs a les nostres oficines, o bé mitjançant correu electrònic o per telèfon, dins del nostre horari establert.

Cancel·lació d’una comanda per falta d’estoc

L’Institut d’Estudis Eivissencs vetlla constantment perquè la informació de la botiga en línia estigui actualitzada al moment, però si per fallades tècniques o humanes, l’usuari / client realitza tot el procés de compra i pagament d’un producte, i no hi hagués estoc físic per poder realitzar el lliurament, l’Institut d’Estudis Eivissencs s’ha de posar immediatament en contacte amb l’usuari / client per tal de corregir la deficiència causada i procedir a la devolució de l’import total pagat pel/s producte/s de la mateixa manera, amb la qual es va realitzar el pagament, sense dret a un altre tipus de reclamació per part de client.

PROTECCIÓ DE DADES

Generalitats. En virtut de l’article 5 de la llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (en endavant LOPD) s’informa als clients que les dades facilitades durant la compra s’integraran en un fitxer titularitat de l’Institut d’Estudis Eivissencs, exceptuant les dades de la targeta de crèdit o dèbit

Aquest fitxer es troba degudament declarat en el Registre General de Protecció de Dades i la finalitat de recollida de dades és el manteniment de la relació comercial i contractual entre les dues parts. El client podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els termes establerts per la LOPD i el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD .

 

La teva cistella
Desplaça cap amunt